Dakdekker Nu

 

Over ons

Ons concept richt zich op consumenten en bedrijven die op zoek zijn naar een vakman, waarbij de producten van MKB Nu Leads fungeren als schakel tussen deze twee partijen. Door onze websites bent u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken op prijs, snelheid en vakmanschap.

Kwaliteit door Kluskeurmerk

Door onze samenwerking met Kluswebsite.nl zijn wij in staat om landelijke dekking te kunnen garanderen. Waar u zich dus ook bevindt, onze experts staan altijd voor u klaar. Daarnaast zijn alle aangesloten bedrijven voorzien van het Kluskeurmerk, dit biedt u zekerheid:

  • De aangesloten bedrijven worden continu gecontroleerd op bedrijfsvoering
  • Controle op kwaliteit van het geboden werk
  • Er is een onafhankelijke geschillencommissie in het leven geroepen die u bijstaat indien het geleverde werk niet naar wens is
  • U bent verzekerd van kwaliteit tegen een scherpe prijs!

Gerenommeerde bedrijven

Wanneer een bedrijf niet voldoet aan de gestelde kwaliteitseisen dan wordt het Kluskeurmerk ontnomen en wordt het bedrijf uitgesloten van deelname. Dakdekker Nu werkt dus alleen samen met gerenommeerde en betrouwbare bedrijven en daar profiteert u van! Bovendien bewijzen de aangesloten bedrijven dagelijks dat goed werk niet ten koste hoeft te gaan van een scherpe prijs.

Een offerte aangevraagd, en nu?

Wanneer u via onze website een offerte aanvraagt dan ontvangt u een bevestiging van uw aanvraag per email. Vervolgens maakt Kluswebsite een account voor u aan, zodat de specialisten uw offerteaanvraag ontvangen. Meerdere bedrijven ontvangen uw aanvraag, dit stelt u in staat om offertes op eenvoudige wijze te vergelijken en advies in te winnen. Vervolgens maakt u een keuze voor de beste vakman, die de opdracht voor u uitvoert.

U hoeft alleen een offerte aan te vragen, de vervolgstappen verzorgen wij, eenvoudig en doeltreffend. Wij zijn u graag van dienst.

Offerteformulier

Uw aanvraag:

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons
  • Vrijblijvende dienstverlening
  • Kosteloos en zonder verplichtingen